28 Kasım 2012 Çarşamba

İHS TELEKOM HİZMET OLARAK NE DURUMDA?

Herkese selamlar,

Bu yazımızda ihs telekomun son zamanlarda ne durumda olduğunu anlamaya çalışacağız. Sağdan soldan gelen bir takım şikayetlerin doğru olup olmadığını anlamak istiyoruz. İhs telekom öncelikle köklü bir firma ve güvenlik sertifikası denilince belki de akla ilk gelen firma. Ancak son zamanlarda kesinti artışı ve domain alım satımlarında bir gevşeklik olduğunu duyuyoruz. Umarım bu sıkıntıları firma yetkilileri bir anca çözer ve sistemlerini daha stabil ve sorunsuz olarak çalıştırabilirler. Hizmetleri ile ilgili tarafımıza bilgi ulaştırır ve konu ile açıklama yaparlar ise sitemizde bunu yayınlarız. Aynı şekilde kullanıcı yorumlarınıda her zaman ki gibi yayınlamaya devam edeceğiz herkese iyi günler dileriz....

7 yorum:

  1. Son donemde gercekten hic yardimci olmuyorlar. Yardim istediginiz de de genellikle sorun cozme odakli degil de sorunu uzerlerinden atmak icin ugrasiyorlar. Sorunlarla basbasa kaliyorsunuz. Ayrica emaillere de ulasilamadigi oluyor. Ama nher zamanki gibi onu da IHS kendi sorunu kabul etmiyor.

    YanıtlaSil
  2. Arkadaşın yorumuna katılmıyorum. Destek konusunda en basit konuları bile cevaplıyorlar.

    YanıtlaSil
  3. sorunu üzerinden atmak için cevapların ekran görüntüsünü atarmısınız?

    YanıtlaSil
  4. ihs sunucularında ddos atak koruması yok ve bu koruma olmadığı için sunucularınızdan biri ddos saldırısı alırsa hiç nir çözüm üretmeden direk sunucuyu kapatıyorlar. Suç bizdeymiş gibi ve yolverip kapı dışarı ediyorlar. toplu mail gönderiminde size ücretli ürün kakalayıp plesk panelde toplu mail sınırlandırması olduğunu bilerek söylemiyorlar. OTP şifre uygulamaları sorunlu çalışıyor bazen kendi paneline kedi şifren ile girmen imkansız hale geliyor. sıksık kesintiler yaşanıyor. sunucumu ihs ye ilk taşıdığım günler "eski sunucunuzu biz taşırız" demelerine rağmen yine ortada bırakıp yarım yamalak taşıma işlemi yaptılar. Sunucu fiyatları neredeyse tüm hosting hizmeti veren firmalar arasında en pahalı olan ihs teknik konuda o kadarda kaliteli değil. bir asp uygulaasında talep edilen image upload eklentisini bile sunucularına kuramadılar ve suçu yine bize attılar. bizde daha ucuz olmasına rağmen ikinci hostingimize kurduk ve çalıştırdık. Rezil olduklarını kabul etmediler :) ANLAYACAĞINIZ ARKADAŞLAR İHS HOSTİNG DOYMUŞ ARTIK KENDİNİNDE KALDIRAMAYACAĞI MÜŞTERİ POTANSİYELİNE SAHİP O YUZDEN O FİRMADAN KAÇAN KAÇANA.. BENDEN SÖYLEMESİ SAKIN HİZMET ALAYIM DEMEYİN..ELİNİZDE PATLAR İRDE SİZ SUÇLU ÇIKARSINIZ.

    YanıtlaSil
  5. - IHS Telekom DDOS atak hizmeti vermiyor bunu kullanıcı sözleşmelerinde açıkça belirtiyorlar. ( DDOS korumalı ) piyasada birsürü hizmet var tercihini bu yönde yapabilirsin.
    - Paylaşımlı hosting veya Sunucu ürünü alman senin toplu eposta gönderebileceğin anlamına gelmiyor. Bunun için toplu eposta gönderim hizmeti almalısın yoksa Dünyanın neresinde olursan ol toplu eposta gönderimi yapamayacaksın.
    - Taşıma işlemi kendi insiyatiflerinde iyi taşıyamadılarsa sen kendin taşı.
    - OTP uygulamaları gerçekten sorunluydu şuan SMS sistemine geçtiler.
    - Windows makinan var ücretli yazılım olan Ofisi ücretsiz kurabiliyormusun? image upload eklentiside böyle bir durum tabi yaşınıza göre anlamanız zor olabilir.

    Ekran görüntülerini paylaşınız.

    YanıtlaSil
  6. son zamanlarda destek kalitesi düştü, destek e cevap verme süreleri bayağı uzadı. update edilen sunucular eski sunuculardan daha iyi değil.

    YanıtlaSil
  7. İhs ekibinden hizmet alacak arkadaşlara her konuda gözünüz kapalı hizmet alabilirsiniz aşırı anlayışlı ve çözüm odaklı çalışıyorlarki buraya ne yazsam yeterli olmaz şuan ihs de bulunan kombi petek temizleme servisi kombipetektemizle.com domainim hakkında epey bir sorun yaşamıştım ve web tasarım kurulum vs bilgim olmamasına rağmen hafta sonu dahil göndermiş oldum tüm maillere anında cevap aldım ve kısa sürede çözüme ulaştım teşekkürler ihs

    YanıtlaSil