20 Eylül 2011 Salı

Damla Hosting Gözümüze Takıldın

Konu Güncelleme

Merhabalar,

Konunun ilk halinden 8 yıl geçti ve firma faaliyetlerine devam ediyor. Bu yüzden kendilerini tebrik ediyoruz. Zira bu piyasa koşullarında tutunabilmek oldukça güç. Zaman geçtikçe kurumsallaştıklarını ve işlerini daha profesyonel yaptıklarını görebiliyoruz.




Merhabalar sayın izleyenler. Blogumuzda uzun zamandır yeni bir yazı yayımlanmıyordu. Ancak siz izleyenlerden gelen yoğun ilgi tekrar bizi şevklendirdi ve araştırmalarımıza devam etme kararı aldık. En son gözümüze takılan firma ise Damla Hosting. Sanırım firma sahibinin damlaya damlaya göl sözünden etkilenmiş biri olduğu söylenebilir. Zira fiyatlar aşırı ucuz. Ancak ilk bakışta bu firmacığın ne kadar amatör olduğu kurumsal bilgiler sayfasından anlaşılabiliyor. Firma Konya merkezli 59 adet domainin nameserverlarında kayıtlı olduğu görünüyor. 70 adet sponsorluk verdiklerini söylüyorlar. Tarafımıza ulaşan henüz net ve kanıtlanmış bir mağduriyet yok şu an söyleyebileceğimiz çok amatör göründükleri. Her zaman söylediğimiz gibi işini çok iyi yapan bilgili ve sunucularını iyi datacenterlarda barındıran firmalarla çalışın sonra üzülmeyin. Çünkü bu firmadan daha iyi ve ciddi çalışan firmaların bile kalıcı olamadıkları acımasız koşullarla dolu bir ortam maalesef mevcut. Başka bir yazıda görüşmek üzere herkese sorunsuz ve kesintisiz günler dileriz...

4 yorum:

  1. tebrik edrim böyle bir hizmete kalkıştığınız için. bu firmayıda daha önceden çalıştım güzel firma sorunsuz firma ama sonuç sizin :)

    YanıtlaSil
  2. Damla Hosting Diyorki ;

    Böyle arkadaşlar sağır duymaz hesabı uyduruyor işte memniyet yorumunuz için teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Mehmet Aydın4 Eylül 2016 08:59

    Ben Damla Hosting ile 2 yıldır çalışıyorum hiç bir problem yaşamadım. Teknik destekleri ve kendileri bizzat her sorunum ile ilgileniyorlar.

    YanıtlaSil
  4. Ebubekir CANDAN25 Mart 2018 02:35

    Merhabalar,

    Konu 2011 yılından kalma sanıyorum o zamanlar belki küçük bir firma olabilirdi. Ama bence şuanda öyle değiller
    Kurumsal e-ticaret sitemizin 3 yıllık sürecinde yükselmesine ve büyümesine destek veren Damla hosting ve ekibine teşekkür ederiz.

    Uzun yıllar çalışmak ümidiyle.

    YanıtlaSil