9 Temmuz 2010 Cuma

Birkur Hosting Tutarsızlığı

Merhabalar herkese saygılar. Az önce tarafıma ulaşan bir mesaj üzerine. Birkur adlı firma üzerine bir ön araştırma yapmaya çalıştım. Sitelerinden çok fazla bir bilgi edinemedim. Anladığım kadarı ile uzun zamandır forumlardan satış yapmaya çalışan hostingden para kazanmaya çalışan hevesli bir veya iki kişinin girişiminden ibaret bir fima!! Adamlar foruma 15 tl yazdığı paketi sitelerinde 75 tl ye satıyorlar. Yani siteden alan enayi yerine konuyor. Gerçi 15 tl ile 1 gb paket satan bir firmanın kalıcı olması imkansız. Bu duruma ne demek lazım bilmiyorum . Varın siz yapın artık yorumu. Ancak bu tür kişileri fazla ciddiye almanın bir manası yok bunu hep söylüyoruz. İyi ve kaliteli hizmet almak istiyorsanız biraz paranıza kıyacaksınız. Ayrıca şu an piyasadaki fiyatlar oldukça dip seviyelerde. Çok büyük firmalar dahi uygun fiyatlardan hosting hizmeti sağlayabiliyorlar. Siteniz sizin için değerliyse hosting firmanızın tutarlı ve istikrarlı olmasına önem verin. Birkur yetkilileri de yorumlarını gönderebilir kendilerini savunabilirler. Doğrusu bende buna nasıl bir açıklama getireceklerini merak ediyorum.

5 yorum:

  1. Zaman bir kez daha bizi haklı çıkardı. Birkur müşterileri eziyet çekiyorlar bir süredir. Tüm Birkur müşterilerine geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  2. Bu bize özel açtığınız şikayet sayfasındaki yazınızı silmezseniz gerekli işlemler 01.07.2011 tarihinde tarafınıza yazılı belge ile ulaşacaktır. Umarım sizi mahkemede yakından tanıma fırsatımız olur.

    Birkur İnternet Hizmetleri
    info@birkur.com
    Gökhan SAVAŞ

    YanıtlaSil
  3. Yazı haksız ise tüm verileri koyarsınız ortaya gerçek ortaya çıkar. Biz herkese kendi savunma hakkını sunuyoruz...

    YanıtlaSil
  4. bence de fiyatlar çok garip geldi bana.limitsiz yazan herşeyden kaçın...

    YanıtlaSil
  5. O kadar ilgisizler ki ne telefonlara cevap veriliyor ne destek taleplerine.

    YanıtlaSil